Trein naar Brussel

Trein naar Brussel

Het is een ideale internationale bestemming als je er een dagje tussenuit wilt of een weekendje weg, Brussel. De sfeervolle Belgische hoofdstad Brussel ligt op vrij korte afstand van de Nederlandse grens en is goed per trein te bereiken. Dagelijks rijdt er zeer regelmatig vanuit Nederland een rechtstreekse trein naar Brussel toe. Een treinticket naar Brussel boek je al vanaf €14 met vertrek vanaf sommige treinstations in Nederland. Bekijk prijzen en aanbiedingen voor de trein naar Brussel.

Intercity naar Brussel

Er rijden vanuit Nederland elke dag meerdere Intercity treinen naar Brusseltoe. Deze trein luistert naar de naar Intercity-Brussel aangezien Brussel de eindbestemming van de trein is. Vanuit Amsterdam CS, Schiphol, Den Haag HS, Rotterdam en Breda kan je rechtstreeks per Intercity naar Brussel reizen. Je komt in hartje stat aan en loop direct van het treinstation van Brussel naar één van de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. Je kunt op alle Intercity treinen op de route zelf een plek uitzoeken om te gaan zitten want een zitplaats reserveren is niet mogelijk. Ook kan je per Thalys of Eurostar hogesnelheidstrein naar Brussel reizen vanuit Amsterdam, Schiphol of Rotterdam. Een zitplaatsreservering zit dan bij je treinticket inbegrepen. Vanaf Amsterdam CS moet je rekenen op ongeveer 2 uur reistijd terwijl je vanaf Rotterdam ongeveer 1 uur en 25 minuten onderweg bent.

Aanbiedingen voor de trein naar Brussel

Ben je op zoek naar een leuke aanbieding voor de trein naar Brussel? Regelmatig zijn er aanbiedingen waarbij je erg goedkoop met de trein naar Brussel kunt reizen. Boek je op tijd je treinkaartje naar Brussel, dan kan je sowieso de spotgoedkope Early bird week of Early bird weekend aanbiedingstarieven boeken. Doordeweeks ben je daarbij goedkoper uit dan in het weekend. Ook de afstand bepaalt voor een deel de prijs maar deze prijs kent gelukkig een maximum van €25 per enkele reis in de 2e klasse en €36 in de 1e klasse. Kom je uit Groningen of Den Helder, dan betaal je dus nooit meer dan dit bedrag voor je treinticket naar Brussel. Het is al mogelijk om je treinticket naar Brussel 180 dagen voor vertrek te boeken. Boek je kort voor vertrek, dan kan je natuurlijk óók met korting naar Brussel reizen door gebruik te maken van je Voordeelurenkaart of Railplus kaart.

Andere leuke bestemmingen