Trein van Den Haag naar Parijs

Trein van Den Haag naar Parijs

Met slechts één overstap kan je met de Thalys hogesnelheidstrein van Den Haag naar Parijs reizen in ongeveer 3 uur! De trein is niet alleen snel maar ook nog eens erg goedkoop, als je op tijd boekt tenminste. Je boekt namelijk al een treinticket van Den Haag naar Parijs voor €44 per enkele reis in de 2e klasse. De vanafprijs voor treintickets in de 1e klasse is €79 per enkele reis per persoon. Bekijk hier aanbiedingen voor de trein van Den Haag naar Parijs!

Beste reisroute van Den Haag naar Parijs

Omdat de Thalys tegenwoordig helaas niet meer vanuit Den Haag vertrekt zal je altijd één keer moeten overstappen indien je de trein van Den Haag naar Parijs wilt nemen. Je kunt het beste eerst met een regionale trein of intercity van Den Haag naar Rotterdam reizen om daar op de Thalys te stappen die je naar hartje Parijs brengt. Het treinticket van Den Haag naar Rotterdam kan je eenvoudig uit de automaat halen op het station of je kunt natuurlijk gewoon je OV-chipkaart gebruiken. Een treinticket voor de Thalys van Rotterdan naar Parijs moet je wel op tijd boeken omdat prijzen snel oplopen. Op korte termijn liggen de prijzen erg hoog. De Thalys is al 120 dagen voor vertrek te boeken. Ben je er snel bij, dan heb je grote kans dat je slechts €35 voor je treinticket voor de Thalys betaalt.

Treinticket van Den Haag naar Parijs

Een treinticket voor de trein van Den Haag naar Parijs kan je eenvoudig online boeken via NSInternational of via Deutsche Bahn.

Andere leuke bestemmingen